Brewmeister Snake Venom 67,5% 330ml

 

A Brewmeister Snake Venom jelenleg a világ legerősebb söre. Morayban főzik füstölt malátából, kétféle élesztő, egy sör és egy pezsgő felhasználásával. A többi ultranagy szilárdságú sörhöz hasonlóan az erjesztési folyamat után többször lefagyasztják, és eltávolítják a jégkristályokat. Ez koncentrálja a sör alkoholját, ízét és testét, miközben a vizet minden alkalommal eltávolítják. A sört ezután alkohollal dúsítják, hogy még tovább növeljék az erősségét.

Az eredmény egy erőteljes, viszkózus, intenzív ízesítésű sör, amelyet fogyasztása szempontjából inkább szeszesitalként kell kezelni. Nem szénsavas, mivel a folyadék túl erős ahhoz, hogy megtartsa a szén-dioxid-buborékokat.

Magas ABV miatt a gyártó a következő figyelmeztetést adta ki:

!! FIGYELEM !! Ez a sör nem csípős szívűeknek való, kis, 35 ml-es adagokban ajánlott fogyasztani.
Nem vállalunk felelősséget az Ön által vállalt kockázatokért, és nem bátorítunk arra, hogy legyen kemény ember!

67,5%-os ABV-vel a Snake Venom hivatalosan is a világ legerősebb söre.

Alkohol: 67,5% (V/V)

Nettó térfogat: 330 ml

Megvásárolhatod IDE kattintva.

A Keith Brewery LTD egy skót sörfőzde, amely a morayi Keith-ben található, korábban Brewmeister néven volt ismert. 2012-ben alapították, és ezt követően világszerte exportra nőtt. Egy kis kézműves sörfőzde Keith városában, Speyside whiskylepárló régiójának szívében. Whisky helyett azonban minden idejüket, erőfeszítésüket, és igen, még a marketing költségvetésüket is azzal töltik, hogy finom kézműves söröket készítsenek.

Vödörnyi szenvedélyt és választékos összetevőket töltenek söreikbe, elutasítják a kellemetlen vegyszereket, megmentik a kiscicákat, és általában igyekeznek jót tenni.