De Molen Fruit & Kruid 6,2% 330ml

Ez a szőke sör új, de állandó kiegészítője a De Molen kínálatának. A Fruit & Kruid ( Gyümölcs & Gyógynövények ) a Brouwerij de Molen szőke söre – gyümölcsös, enyhén gyógynövényes és tele ízzel. A Fruit & Kruidot Sorachi Ace-szel komlózzák. Ez a japán eredetű komló édes gyümölcsök aromáját kínálja, amelyek közül a legkiemelkedőbb a licsi – fás, fűszernövényes árnyalataival kombinálva. A gyengéd utóíz enyhe karamell árnyalattal tökéletes végső simítást ad a sörnek.

 

A Fruit & Kruid a Brouwerij de Molen világos, gyümölcsös, enyhén fűszeres és ízes. A Fruit & Kruid szárazon komlózott Sorachi Ace-szel, ez a japán eredetű komló olyan gyönyörű aromákat biztosít, mint a citrusfélék és az édes gyümölcsök, amelyekben a licsi dominál. A lágy utóíz enyhe karamell árnyalattal teszi teljessé a sört.

Alkohol: 6,2% (V/V)

Nettó térfogat: 330 ml

Megvásárolhatod IDE kattintva.

A De Molen sörök mindig két összeférhetetlen világ kombinációja. Mindig! Olyan ízek, amiket még soha nem kóstoltál. Olyan dolgok, amelyekről soha nem gondoltad, hogy lehetségesek kombinációban, mint például egy holland waffelos ALE vagy egy almás rétes Quadrupel. Mindegyik szakmai tudáson, érettségen és karakterességen alapszik. A kihívás pedig az számodra, hogy megtaláld a kínálatból legjobban hozzád illőt.