De Molen Milk & Shake 8,5% 330ml

Mit kapsz, ha a karamellt és a tengeri sót egy testes dupla turmix IPA-val kombinálod? A Milk & Shake az eredmény. A karamell vaníliás jegyekkel adja ennek a sörnek édességét, míg a tengeri só enyhén sóssá teszi és egy kicsit jobban kiegyensúlyozza az édességet. Az extra száraz komló sorachi ászsal enyhén gyümölcsös jegyeket ad a sörnek, és a lágy, enyhén kesernyés utóíz teszi teljessé a képet.

Alkohol: 8,5% (V/V)

Nettó térfogat: 330 ml

Megvásárolhatod IDE kattintva.

2004-ben egy hollandiai kisváros egy régi hagyományos malmában alakította ki parányi sörfőzdéjét a De Molen. A helyet kinőtték ahogy jött a népszerűség és többször is költözniük kellett, de a gyökerekre és a családias légkörre azóta is büszkék.

A De Molen sörök mindig két összeférhetetlen világ kombinációja. Mindig! Olyan ízek, amiket még soha nem kóstoltál. Olyan dolgok, amelyekről soha nem gondoltad, hogy lehetségesek kombinációban, mint például egy holland waffelos ALE vagy egy almás rétes Quadrupel. Mindegyik szakmai tudáson, érettségen és karakterességen alapszik. A kihívás pedig az számodra, hogy megtaláld a kínálatból legjobban hozzád illőt.