De Molen Op & Top 4,5% 330ml

Az Op & Top ( Above & Beyond ) abból a gondolatból indult ki, hogy a lágertől az IPA-ig meglehetősen nagy ízugrás van. Ez a pale ale megpróbál elhelyezkedni pont félúton, és teljes mértékben meg is felel minden elvárásnak, mint átmenet a lager és a kézműves IPA között. Ez a sör az összeférhetetlennek tűnő sörök uniója: a lager és az IPA. Túlontúl finom! Így jött létre az „Op & Top”.

Alkohol: 4,5% (V/V)

Nettó térfogat: 330 ml

Megvásárolhatod IDE kattintva.

2004-ben egy hollandiai kisváros egy régi hagyományos malmában alakította ki parányi sörfőzdéjét a De Molen. A helyet kinőtték ahogy jött a népszerűség és többször is költözniük kellett, de a gyökerekre és a családias légkörre azóta is büszkék.

A De Molen sörök mindig két összeférhetetlen világ kombinációja. Mindig! Olyan ízek, amiket még soha nem kóstoltál. Olyan dolgok, amelyekről soha nem gondoltad, hogy lehetségesek kombinációban, mint például egy holland waffelos ALE vagy egy almás rétes Quadrupel. Mindegyik szakmai tudáson, érettségen és karakterességen alapszik. A kihívás pedig az számodra, hogy megtaláld a kínálatból legjobban hozzád illőt.