De Molen Water & Vuur 6% 330ml

A Water & Vuur ( Víz és Tűz ) teljes ellentét. Ez a kontraszt inspirált bennünket ennek a New England-i IPA-nak a elkészítéséhez. Tűz: csupa szenvedély és elhivatottság, a sörfőzők gőzerővel haladtak ezzel a sörrel, mert már régóta tervezték a megvalósítását. Víz: szomjoltó és hihetetlenül könnyedén fogyasztható sör. Pontosan így gondoljuk, hogy a kontrasztok összeállhatnak a tökéletes illeszkedés érdekében.

Alkohol: 6,0% (V/V)

Nettó térfogat: 330 ml

Megvásárolhatod IDE kattintva.

2004-ben egy hollandiai kisváros egy régi hagyományos malmában alakította ki parányi sörfőzdéjét a De Molen. A helyet kinőtték ahogy jött a népszerűség és többször is költözniük kellett, de a gyökerekre és a családias légkörre azóta is büszkék.

A De Molen sörök mindig két összeférhetetlen világ kombinációja. Mindig! Olyan ízek, amiket még soha nem kóstoltál. Olyan dolgok, amelyekről soha nem gondoltad, hogy lehetségesek kombinációban, mint például egy holland waffelos ALE vagy egy almás rétes Quadrupel. Mindegyik szakmai tudáson, érettségen és karakterességen alapszik. A kihívás pedig az számodra, hogy megtaláld a kínálatból legjobban hozzád illőt.