Heilung Alu 8,5% 750ml

A Nevel bemutatja az ALU-t: a dán Heilung zenekar számára főzött hagyományos sört. A Doomstar Bookings kereste meg a Nevel sörfőzdét azzal a kérdéssel, hogy szeretnének-e hagyományos skandináv módon sört készíteni a  zenéjükben a történelmet is megelevenítő Heilung számára. Nem kellett kétszer kérdezniük. Nagy megtiszteltetés számukra, hogy ezzel a zenekarral dolgozhattak, és nagyon büszkék a végeredményre.

A zenekar tagjai szeretnek belga klasszikusokat inni, de azt is jelezték, hogy történelmi gyógynövényeket és alapanyagokat szeretnének felhasználni ehhez a sörhöz. Így történt, hogy a sört skandináv gyógynövénykeverékkel (beleértve a vadgallit és a réti füvet) főzték, hozzáadtak Stevns méhésztől származó karamellizált dán mézet, és hozzáadtak egy különleges élesztőt. Az eredmény virágos, frissítő, szomjoltó egésszé áll össze.

Alkohol: 8,5% (V/V)

Nettó térfogat: 750 ml
Megvásárolhatod IDE kattintva.

Új egyensúly
A hollandiai Nevel főzde vad söröket készít Nijmegenben. Sörök, amelyek nem sikoltoznak, de sok mondanivalójuk van. Felismerhető karakter kihívást jelentő ízekkel, ugyanakkor frissítő, iható és alacsony alkoholtartalmú. Természetes termesztésű fűszernövényekkel, gyümölcsökkel, kéreggel, sőt, saját környezetünkből származó zöldségekkel is. A helyi beszállítók korrekt árat kapnak tőlünk termékeikért, hogy továbbra is fenntarthatóan növekedhessenek. Számunkra a sörfőzés több, mint pusztán sörfőzés; ez az út az új egyensúlyhoz.