Karlsbräu Grapefruit 0% 330ml (alkoholmentes)

A kinézete elvarázsol, az illata megbabonáz, az íze magához láncol. Egy alkoholmentes valódi szomjoltó, melyet minőségi búzasörrel keltettek életre. 60% grapefruit ízű üditőitalból és 40% alkoholmentes búzasörből készült vegyes sörital cukorral és édesítőszerrel. Gyümölcstartalom: 3%.

Összetevők: Grapefruit ízű üdítőital (víz, cukor, rózsaszín grapefruitlé koncentrátumból, citromlé – citromlé koncentrátumból, narancslé – narancslé koncentrátumból, szénsav, citromsav, természetes grapefruit aroma más természetes aromákkal, fekete sárgarépalé koncentrátum, koncentrált citrom kivonat, édesítőszerek ciklamát, aceszulfám K és szacharin, stabilizátor: szentjánoskenyérgumi), alkoholmentes búzasör (víz, BÚZAMALÁTA , ÁRPAMALATA , élesztő, komló, komlókivonat).

 

Alkohol: 0,0% (V/V)

Nettó térfogat: 330 ml

Megvásárolhatod IDE kattintva.

 

A Karlsbräunál az jelenti a napi motivációt, hogy minden nap egy kicsit javítsák söreiket és sörkülönlegességeinket. Ezt a munkát nem csak rajongóik ismerik el, hanem a kézműves sör szakértőiből és sörsommelierekből álló nemzetközi zsűrit is rendszeresen lenyűgözik íz és minőség tekintetében, amit a számos megszerzett “World Beer Awards” és “International Craft Beer Awards” díj fémjelez.