Krenner Brewery Tipsy Aron Session IPA 4,5% 330ml

Könnyed, frissítő ipa a mindennapokra. A mosaic és galaxy komlók izgalmas trópusi gyümölcsöket idéző íz- és aroma kombinációt hoznak létre a sörben, de keserűségük pont csak annyira van jelen, hogy folyton lágyan ösztönözzön egy újabb kortyra. Alkoholfokra alacsonyabb a klasszikus változathoz képest, így a jól végzett munka után bátran többet is leguríthatunk belőle.

Összetevők: víz, árpamaláta, búzamaláta, zabpehely, komlók, élesztő
Alkohol: 4,5% (V/V)
Nettó térfogat: 330 ml

Megvásárolhatod IDE kattintva.

A sörfőzde bemutatkozása
Csempeszkopács. Ez az a név amelyre mindenki felkapja a fejét. Vagy azért mert már járt ott, vagy mert még soha nem hallott róla. Itt, ebben kis faluban indítottuk el sörfőzdénket.

A főkolompos, értelmi szerző és sörfőző mesterünk Krenner Balázs után neveztük el (igazság szerint csak nem találtunk frappánsabb nevet…) ezt a szerelemgyereknek tekinthető főzdét. 

Mondhatjuk, hogy az indulás tipikus magyar szappanopera. Ötlet, elszántság, lendület, munka, akadály, megtorpanás, remény, akadály, még akadály, covid, még több covid, hit, elszántság, céltudat, eredmények. Nem kell bemutatnunk,ugye?

Egyaránt sok munka áll előttünk és mögöttünk is. De egyvalamit már most bebizonyított nekünk a sörfőzés világa. Ez nem egy magányos “sport”. Mi a közös, társaságban eltöltött sörözés hívei és szószólói vagyunk. Mi nem csupán sört főzünk. A Krenner Brewery nem csupán egy főzde vagy egy márkanév. Ebben lekövethető és tettenérhető minden amit mi a világról, a társasági emberekről, a barátokról, a sörfogyasztásról gondolunk.