St. Bernardus Abt 12 10% 330ml

 St. Bernardus Abt 12-t a világ egyik legjobb söreként tartják számon, ezért a sörfőzde látványossága, a St. Bernardus sörök hierarchiájának abszolút csúcsa. Klasszikus „Quadrupel” stílusban, az 1946-os eredeti recept szerint készül.

A St. Bernardus Abt 12 nagyon gyümölcsös illatú, saját élesztőjükből származik. Tele van összetett ízekkel, és hosszú, keserédes lecsengésével tűnik ki. A sör lágy, testes ízének és a keserű és édes tökéletes egyensúlyának köszönhetően könnyen fogyasztható. Egy apátsági sört inni annyit jelent, mint a legteljesebb mértékben élvezni az életet.

Alkohol: 10,0% (V/V)

Nettó térfogat: 330 ml

 

Megvásárolhatod IDE kattintva.

1998-ban Hans Depypere vette át a sörfőzdét. Hans lassan, de kitartóan helyreállította a sörfőzdét. Uralkodása alatt a sörfőzde húsz év alatt (2017) néhány ezer hektoliterről megközelítőleg 40 ezer hektoliterre nőtt. Ehhez rengeteg beruházásra volt szükség, az ideiglenes végpont egy teljesen új szárny megnyitása volt 2018-ban, további raktárakkal, új sörfőzde bolttal, party-, konferencia- és szemináriumi termekkel, új fogadótérrel a sörfőzde számára. Végül, de nem utolsósorban, mindezt tetézve egy lenyűgöző, 360°-os tetőtéri bárban található kóstolóterem, az ékesszóló „Bar Bernard” névvel.

.