Stone Brewing Hazy IPA 6,7% 355ml

Amikor a Stone Brewingnál elkezdték az IPA-k főzését, extrém stílusnak számítottak, csak a kemény sörmániások számára készültek. (Mint mondjuk ők is.) Ma ez a legnépszerűbb stílus a kézműves sörökben, és folyamatosan növekvő tábort tudhat magáénak. Büszkék is az IPA forradalom előidézésében játszott szerepükre, és izgatottak a stílus fejlődése miatt, hogy mi vár még ránk.

A Stone Hazy IPA könnyű 6,7%-os, és kevésbé keserű, mint a többi IPA, de még mindig merész komlóízekkel virágzik. Az El Dorado és az Azacca komló számtalan citrus és gyümölcs elemet mutat be, míg az intenzív Sabro kiemeli ennek a sörnek a trópusi jegyeit. Nincs hozzáadott gyümölcs, mégis intenzíven lédús. Ennek az egyedülálló komlókombinációnak az eredménye egy selymes citrusbomba, rengeteg narancs, citrom, dinnye, mangó és ananász ízekkel és aromákkal.

Összetevők: víz, ÁRPAmaláta, élesztő, komló

Alkohol: 6,7% (V/V)

Nettó térfogat: 355 ml

Megvásárolhatod IDE kattintva.

A sörfőzde filozófiája a minőség megőrzése és a fogyasztói igények maximális kiszolgálása. Ezért minél több új, innovatív a piaci trendeket kiszolgáló sört fejlesztenek azért, hogy a jelenlegi fogyasztóik mellett a felnövekvő generáció tagjai között is legyenek rajongóik kellő számban. A Stone Brewing jelenleg Észak-Amerika egyik legelismertebb sörfőzdéje. Pedig az alapítása még nem is olyan régen, 1996-ban történt a San Diegó (Kalifornia) megyében található Escondido-ban. Ma az USA 9. legnagyobb kézműves sörfőzdéje.