Two Chefs Green Bullet doboz 5,7% 330ml

Fogj két ilyen finom sört. Találd meg a ellenségedet. Adj neki egy üveggel. Álljatok háttal egymásnak. Forduljatok meg egyszerre és igyátok meg. Egészségetekre.

Alkohol: 5,7% (V/V)  

Nettó térfogat: 330ml

Megvásárolhatod IDE kattintva.

Valószínűleg azt hiszed, hogy Billy, a kölyök volt a vadnyugat leggyorsabb fegyverforgatója, akiről valaha hallottál. Nos, akkor hadd tájékoztassunk a legnagyobb ellenségéről, Green Bulletről. Az ország egyik legkeresettebb személye volt. Ezt a nevet azután kapta, hogy megölt egy falka vonatrablót, akik kaktuszok mögött rejtőztek. Egyszerre két lovat lovagolva sikerült bal kézzel mindegyiket átlőnie a kaktuszok között. Mire a seriff-helyettes megtalálta a rablókat, a testükben lévő golyók zöldre váltak. Innen a neve, Green Bullet.

De azt is eláruljuk, miért volt Billy legnagyobb ellensége. Őszintén szólva nagyon egyszerű. Mindent egy kicsit jobban vagy rosszabbul csinált, mint Billy, a kölyök. Billyről tudjuk, hogy nyolc embert ölt meg. Green Bullet kilencet. Billy első bűne az étellopás volt 1875. szeptember 16-án. Green Bullet ellopott egy almát szeptember 15-én. Amikor Billyt először börtönbe zárták, 2 nap után megszökött. Green Bullet-nek 36 órán belül sikerült megszöknie. Alapvetően minden, amit a kölyök csinált, már megtörtént. És sokkal jobban sikerült. Tehát ne feledje, amikor Green Bullet-t iszik, olyan IPA-t iszik, amely csak egy kicsit jobb, mint a többi IPA.