Two Chefs Tropical Ralphie doboz 5% 330ml

Aloha! A nevem Ralphie. Szeretek piros speedot hordani, pörgőrúgni és azt mondani, hogy Aloha. Nehéz trópusi vagyok a szó legtágabb értelmében. Akarsz a barátom lenni?

Alkohol: 5,0% (V/V)  

Nettó térfogat: 330ml

Megvásárolhatod IDE kattintva.

Nem a sörfőzde első alkalmazottja, de majdnem.

Most itt van egy olyan történet, hogy jobb, ha leülsz. Ez egy igazi libabőrös sztori. Nagy rejtély rejtőzik ennek az élő hősnek a hátterében. A feketeöves ananászpóló viselője 2015-ben kezdett dolgozni a TCB-nél. A márka azóta is él. Bár a közelmúltja már féltékenykedően jól hangzik – hány férfi mondhatja el magáról, hogy sört neveztek el róla? – az ő távoli múltja formálta ezt az embert olyan trópusi emberré, aki most. Mert ő volt a világon a legnagyobb befolyással a Street Fighter Ryu-jára.

A Tropicals inspiráló motivációja miatt jutott el Ryu az 1987-es arcade játékhoz. És ha egyszer leveszi az ingét, azonnal látni fogod, hogy miért. 20 évnyi harcművészet gyakorlása került bele ebbe a piros fürdőnadrágos testbe. 20 év. Így van hölgyeim. 20 év. De maradjunk a pályán. Ryu kiképzése: Trópusi Ralphie nélkül Ryu csak a Teenage Mutant Ninja Turtles szomorú átverése lenne. És még csak nem is teknős. Tropical Ralphie nélkül Ryu ablakmosó lett volna egy piros kendővel. Tropical Ralphie nélkül Ryu csak… jó, talán már érted a lényeget. Megemlítettük, hogy mennyi vasat pumpáltunk a Tropical Ralphie törzsébe?