Two Chefs White Mamba doboz 5% 330ml

Minden kobra kígyó, de nem minden kígyó kobra. Sssssssssssssssssssssssszuper! A mamba és a kobra egyetlen albínó kereszteződése a világon. Búzasör, hollandul.

Alkohol: 5,0% (V/V)  

Nettó térfogat: 330ml

Megvásárolhatod IDE kattintva.

A Fehér Mamba, ejtsd: Fehér Máhmba, a mamba és a kobra egyetlen albínó kereszteződése a világon. A világban. A középkorban született, vagyis nagyjából 1567 éves lenne mára, de pár év különbség miatt ne nevezz minket hazugnak. Bár tény, hogy csak egy fehér mamba létezik, és kora messze meghaladja a Föld bármely más élőlényét. És ennyi év ellenére a Mamba nem egy nagy anakondaszerű kígyó, sőt, körülbelül akkora, mint egy felnőtt karja. Ugyanakkor azt tapasztalták, hogy sarokba szorítva vagy megtámadva a saját méretének 9-szeresére nőtt, és akár 30 lábra is képes mérget permetezni – a hárslevél, a koriander és a kardamom megrendítő illatával.

Egy tanzániai boszorkány azt állítja, hogy a halálos anyagot egy kis, 24K-os arany címkével ellátott, barna üveges palackban találta, bár soha nem látták a palackot. A Fehér Mambát utoljára Srí Lanka szigetén látták egy faházban, de ezt senki sem tudja megerősíteni. Ha arra van szükséged, hogy ez a történet jobban befogadható legyen, akkor megrendeled a White Mambát, használod a megfelelő kiejtést, és talán érezni fogod, vagy akár láthatóvá is válik számodra.

KOMOLY ÍZEK A Two Chefs Brewing 2012-ben indult azzal a szándékkal, hogy otthonunkat teljesen feltöltsük házi készítésű funky sörökkel, és azóta sem hagytuk abba a főzést. Mindig arra törekszünk, hogy provokáljuk a konvencionálist, és szeretjük kinyújtani a nyelvünket az ismerős felé.