Ugar Brewery Trailer 010 9,6% 330ml

“All in!”- ahogy Gyuri bácsi mondaná, hiszen a bő egy éve indult sorozatuk “jubileumi” kiadásába mindent beletettek!
Beleadtak mindent, amit az elmúlt években tanultak, és a NEIPA-k/Hazy IPA-k világáról megtapasztaltak, kiválogatták a legjobb alapanyagokat, sőt, olyan dolgokat is leemeltek a polcról, amik nem jönnek szembe minden címkén!
Persze a mennyiségeket is megszorozták hárommal, de igyekeztek az egyensúlyokra is odafigyelni közben, és bíznak benne, hogy olyan “főétel” született, amilyet TI, a lelkes közönség kiérdemeltetek!
Bíznak benne, hogy a poharaitokba töltve is hozni fogja mindazt, amiért megalkottuk!

ABV: 9,6 %
Komlók: Mosaic Cryo, Mosaic, Simcoe Cryo, El dorado, Sabro
Kiszerelés: 0,33 L

Megvásárolhatod IDE kattintva.

A törökszentmiklósi Ugar Sörfőzde bemutatkozása: “Az emlékezetes kezdet és a sör szeretete hobbivá alakította a sörfőzést. Eközben teltek-múltak az évek, pontosabban öt. A technika kifinomult, a söreink pedig egyre jobbak és különlegesebbek lettek Közben, természetesen dolgoztunk de fokozatosan kiégtünk, ami után hagytuk az egészet a fenébe és rájöttünk, hogy eddig igazából nem is dolgoztunk. Sőt, igazán nem is élveztük, amit csináltunk Most teljes állásban sört főzünk. A konyhai technikát leváltotta egy 500 nm-es, 9000 liternyi erjesztőtér kapacitású sörfőzde, ami a legmodernebb technikai előírásoknak is megfelel, mi pedig keményebben melózunk, mint eddig bármikor. De tudjátok mit? Kezdjük élvezni az izomlázat és sokszor hiányoljuk is, ha éppen nincsen.az Ugar nem pusztán sör. Így csináljuk mi. Élvezzétek az ízeket és a meséket. És még valami: Nem kell, hogy higgy nekünk, csak próbáld ki! “