Thatchers Cloudy Lemon Cider doboz 4% 440ml

Valami üdítően mást keresel? Megtaláltad. Ez a meglepő almabor tele van Braeburn, Gala és Red Spur desszert almával, valódi citrom levével keverve. Ideális hűsöléshez, kiváló piknikeken, grillezéseken és fesztiválokon. Mindig van rá alkalom.

A Thatchers Cloudy Lemon pörgős és frissítő. Egyensúlyba hozza az igazi citrom éles jegyeit a desszert alma édességével, mint például a ropogós Braeburn, a ütős Gala és az édes Red Spur almák. Bizton állítják, hogy frissítőbb, mint egy januári megmártózás a Somerset-patakban! Valamelyiket ki kell próbáld! 

“Fenntartjuk a somerseti almaborkészítés legkiválóbb hagyományait. De szeretünk újítani is. Az volt az érzésünk, hogy egy váratlan ízváltozat vár felfedezésre – és a Cloudy Lemon az. Gyümölcsös, jó érzésű almabor.”
RICHARD JOHNSON, ALMABORKÉSZÍTŐ VEZETŐ

Alkohol: 4,0% (V/V)

Nettó térfogat: 440 ml

Megvásárolhatod IDE kattintva.

Alkalmas vegetáriánusok, vegánok és cöliákiások számára. Gluténmentes. Szulfitokat tartalmaz a frissesség érdekében. A Thatchers almabort 1904 óta készítik a Myrtle Farmon. Négy generáció elkötelezett a mesterségük iránt. Az ötödik generáció pedig a szárnyait próbálagatja. Sok változás történt az évek során. Egy dolog azonban változatlan marad: az almaborkészítés büszkeségük és örömük.