Dragon Blood Superior Strength 50% 500ml

A gyümölcsös kezdetet eper, rebarbara és gránátalma ízével enyhe fahéj követi. Egy idő után a chili a torkodban ég… Jéghideg shotnak vagy koktélok kiváló italalapjaként tálaljuk. A Dragon Blood egy új és lenyűgöző svéd ital létrehozásának ötletéből született, amely semmihez sem hasonlítható. Kezdettől fogva az volt az elképzelés, hogy fűszeres csípésével tűnjön ki a tömegből, és csak a legjobb minőségű természetes alapanyagokból készüljön.

Megkezdődött tehát a kísérletezés, és rengeteg különböző ízkombinációt teszteltek. Az egész folyamat csaknem egy évig tartott, egyrészt azért, mert a kreativitáshoz idő kell, másrészt azért, mert meglehetősen bonyolult az összetevőkből kivonni az ízt. Nagy mennyiségű különböző alapanyag tesztelése és értékelése után ezek közül a tökéletes kombinációt találtuk. Az egyedi és félelmetes ízélmény – megszületett a mára legendássá vált háromszoros lepárlás eredménye.

 

A Dragon Blood név magától jött – mi más is lehetne egy vérvörös, 50 térfogatszázalék erősségű ital, amely lángra lobbantja a torkod. Íme, a sárkányvér.

Aztán a Sárkányvér kézzel írt címkéjű palack csaknem egy évig állt a polcon… Miért? – Jó kérdés. De egy nap leporolták, összekevertek egy próbatételt, és kihívták a látogatókat a göteborgi sör- és whiskykiállításra, hogy próbálják ki… Óriási siker volt!

Származási hely: Svédország

Alkohol: 50,0% (V/V)  (kimagasló erősségű) 

Nettó térfogat: 500 ml

Gabonából készült (vodka alap)

Gyümölcsök és bogyók kivonatait tartalmazza

Csak természetes élelmiszerfestéket tartalmaz (E163)

Megvásárolhatod IDE kattintva.