Mary-Le-Bone Gin 50,2% 700ml

A Mary-Le-Bone London Dry Gin-t Londonban, a Pleasure Gardens Distilling Co. készíti egyedi receptúra ​​alapján, 13 botanikai összetevő kombinációjával, beleértve a borókát, hársvirágot, citromfűt, szegfűszeget, édesgyökeret, kamillát és grapefruitot a hagyományos boróka mellett. Az eredmény egy virágos és meglepően finom gin.

Finom és összetett illatú, virágos felhangokkal. Ízében megjelenik a boróka, édes citrusos és grapefruit hatás, ami intenzívebb virágos és citrusos jegyeket eredményez. Gyönyörű melegítő lecsengés a kasszia, a szegfűszeg és az édesgyökér jegyeivel. 

Alkohol: 50,2% (V/V)

Nettó térfogat: 700 ml

Megvásárolhatod IDE kattintva.

Thomas Greenall 1762-ben alapította a Greenallst – abban az időben, amikor a londoni Marylebone Pleasure Gardens javában működött. Aztán az 1830-as években egy John nevű liverpooli ügyvéd beleszeretett Isabellába, Thomas lányába. Összeházasodtak, és John a Greenallsnak kezdett dolgozni. Kiderült, hogy a lepárlás a vérében volt, ahogy aztán később a fiának, az unokájának is… nyolc generáción át egészen Johnny Neillig, aki ma továbbviszi a családi örökséget.”