Neptune Barbados Gold Rum 40% 700ml

A Neptune Rum Barbados Gold egy többszörösen díjnyertes, kivételes arany rum, amelyet szeretettel desztillálnak Dél-Barbados napsütötte lejtőin a Foursquare Distillery-ben, és amerikai Bourbon Oak hordóban érlelik. Kivételes ízprofil a sárgabarack, a csokoládé, a vanília, a bors és a kókuszhéj lágy árnyalataival.

Fenntartható természetes összetevők felhasználásával készült, és csak a legfinomabb 8, 5 és 3 éves rumokból keverték össze, hogy csodálatosan finom ízélményt nyújtsanak. Ez a kivételes rum csak akkor kerül forgalomba, ha készen áll a kiadásra, egy kiválóan megmunkált, egyedi üvegpalackban, amelyet egy tekintélyes brit üvegtervező tervezett. Az élmény minden része a kivételesre összpontosít. Cukrot és vegyszereket nem adnak hozzá, rumjaik bársonyos simasága a szabadalmaztatott eljárás szigorúan titkos utolsó szakaszának eredménye.

Alkohol: 37,5% (V/V)

Nettó térfogat: 700 ml

Megvásárolhatod IDE kattintva.

A Neptune Rum csapata arra összpontosít, hogy kivételes minőségű rumokat készítsen Barbadosról és a Karib-térségről – a rum szülőhelyéről A legfinomabb természetes összetevők, az évszázados lepárlási módszerek és a trópusi érlelés ötvözésével rumjaik kivételes fogyasztási élményt nyújtanak. A kivételes minőségre és a természetes összetevőkre való összpontosításunknak köszönhetően rumjaink több mint 70 nemzetközi díjjal kiérdemelték a helyüket a világ legjobb rumjai között. Neptunuszról, az óceánok istenéről kapták nevüket, és elkötelezettek óceánjaink természeti szépségének tudatosítása és környezetvédelmi akcióprojektek finanszírozása mellett világszerte.