Opera Gin Standard Edition Mini 44% 50ml

Az első pillanattól kezdve egyértelmű volt a küldetésük: a legmagasabb minőség elérése a gin eredetének megtagadása nélkül. Ezért ginjük nemcsak a London Dry Gin szabványainak felel meg, hanem a nemes hagyományos magyar ízeket is megidézi. Védett receptjük botanikai alapanyagainak kiválasztásakor olyan összetevőket kerestek, amelyek kiemelik ginjük eredetét, egyben olyan egyedi ízvilágot és aromát is nyújtanak, ami még ismeretlen a gint kedvelők számára.

Többszörös díjnyertes: The Spirit Business – The Gin Masters – Gold 2020; IWSC – Spirit – Gold (96 pont) 2020 (+ Red Dot Award – Winner Packaging Desing – 2019)
Az Opera Ginről a bírák alábbi jellemzést adták: behízelgő citrusok és viaszos, aromatikus boróka harmonikusan egyesített, lekerekített és koncentrált komponensei ennek a kifejező és egyensúlyban lévő párlatnak. Egy kiemelkedően szép párlat, amely valódi élményt nyújt az érzékszervek számára.

Alkohol: 44,0% (V/V)

Nettó térfogat: 50 ml

Megvásárolhatod IDE kattintva.

MAGUKRÓL
“Két év tervezés, előkészítés és kemény munka után 2018. április 17. történetünk fordulópontját jelentette. Akkor kaptuk meg az üzem adóraktári engedélyét, aminek köszönhetően megszületett Magyarország első igazi gin-lepárlója. A múlt században elfeledett pesti lepárlási hagyományokat élesztettük újjá Újpesten, ahol az 1882-ben alapított néhai gyapotgyár helyén, egy ipari raktárában üzemeltetjük lepárlónkat és bárunkat. Kézműves ginünk – sorozatban nyert nemzetközi díjaival – igazi siker-sztorinak bizonyult. 2020 év végén megnyitottuk flagship bárunkat a Sfinx Gin and Wine Bar-t Budapest legszebb sugárútján, az Andrássy úton.”