Pogues Irish Whiskey 40% 700ml

Maláta és gabona whisky keveréke, amelyet kis tételben állítanak elő. Frank McHardy whiskygyártó mester készítette az Atlanti-óceán leglátványosabb és legdélibb fekvésű lepárlójában, ahol tökéletesek a körülmények az ír whisky érleléséhez.

Illatában maláta, pörkölt mandula, fűszer és étcsokoládé jegyek. Ízleléskor pedig fedezze fel a citrusféléket, a fűszereket, a tört borsot, a sötét gyümölcsöket és egy csipetnyi édességet. Mindez finoman kiegyensúlyozott felülettel, lekerekített és tartós. 

Alkohol: 40,0% (V/V)

Nettó térfogat: 700 ml

Megvásárolhatod IDE kattintva.

Amikor a legendás kelta punkzenekar, a The Pogues West Corkban összedugta a fejét a szintén legendás whiskygyártó Frank McHardy-val, nem volt kétséges, hogy valami egyedit fognak alkotni. És meg is tették; a zenekar harsány szellemisége Frank mesterségével és know-how-jával egybeolvasztva a hűvös, mezotermikus mikroklímában, amelyről West Cork híres, egy díjnyertes whiskyt eredményezett – egy igazi ír lázadót. Bár a The Pogues ír whiskyk kivételesek, ne legyen kétségünk; nem a kandalló melletti kortyolásra valók. Hiszen ha ennek az arany folyadéknak a létrehozása során szabályokat szegtek meg, akkor az iváskor is meg kell szegni azokat.