Saela Original Beer Hair Balsam 300ml (hajbalzsam)

A sörös hajkondicionáló egyedülálló formulájának köszönhetően támogatja a sörös sampon hatását és mindennapi használatra alkalmas.

A sör magas B-vitamin-tartalma támogatja a bőr regenerálódását, valamint a hajhagymák és a faggyúmirigyek fejlődését. A benne található komlókivonat megszünteti a hajvégek töredezését, ennek köszönhetően a kondicionáló balzsam megkönnyíti a haj kimosását a mosás után, természetes és hosszan tartó fényt adva neki.          

 

A sör B-vitaminok, nyomelemek és ásványi anyagok forrása. Ezek az elemek hatékonyan támogatják a haj és a bőr regenerálódását. A komló, amelyből sör készül, tisztítja a bőrt, hidratáló és nyugtató hatású. A sörkozmetikumok használata  nemcsak a bőrre, hanem a közérzetre is pozitív hatással van. 

 

Nettó térfogat: 300 ml

Megvásárolhatod IDE kattintva.

Minden Saela kozmetikum kézzel készül egy kis manufaktúrában a csehországi Brumovicachban. Termékeik tartalmazzák a híres cseh sört, valamint komlókivonatot és sörélesztőt. A SAELA termékek viszont nem tartalmaznak szintetikus színezéket, így amellett, hogy nők és férfiak egyaránt használhatják, a gyermekek napi gondozásában is alkalmazhatók.