Saela Original Beer Shampoo 300ml (sampon)

 

Magas sör- és B-vitamin tartalmú sörsampon friss megjelenést, fényt kölcsönöz a hajnak, erősíti a szerkezetét és növeli annak térfogatát.

A sörsampon a sörben található vitaminkomplexnek köszönhetően támogatja a bőr, a hajhagymák és a faggyúmirigyek regenerálódását, valamint aktívan megelőzi a bőrbetegségeket. Komlótartalma támogatja az egészséges hajnövekedést, megszünteti a viszketést és nyugtatja a fejbőrt. Tökéletes mindennapi használatra.        

 

A sör B-vitaminok, nyomelemek és ásványi anyagok forrása. Ezek az elemek hatékonyan támogatják a haj és a bőr regenerálódását. A komló, amelyből sör készül, tisztítja a bőrt, hidratáló és nyugtató hatású. A sörkozmetikumok használata  nemcsak a bőrre, hanem a közérzetre is pozitív hatással van. 

 

Nettó térfogat: 300 ml

Megvásárolhatod IDE kattintva.

Minden Saela kozmetikum kézzel készül egy kis manufaktúrában a csehországi Brumovicachban. Termékeik tartalmazzák a híres cseh sört, valamint komlókivonatot és sörélesztőt. A SAELA termékek viszont nem tartalmaznak szintetikus színezéket, így amellett, hogy nők és férfiak egyaránt használhatják, a gyermekek napi gondozásában is alkalmazhatók.